Reacties en recensies

Verjaardag in Kwinstheul: wat een knap eetwerk heb je vanavond verricht! Enorm lekkere hapjes, diversiteit ten top en een knallende tiramisu als afsluiter! Complimenten!

Sandra Roosnek

Vanochtend heerlijk ontbijt gekregen. Alles kersvers en zelfs de eitjes waren nog warm.

Edith Brussaard-Hoogendoorn

Heerlijke maaltijden! Heb je nog maar net ontdekt maar je zal me nu regelmatig zien om een lekker maaltje te halen! Zal je aanbevelen bij anderen!

Selma van Dalen

Een verrukkelijke paasbrunch met de hele familie

Anneke Stolk-rienstra

Vandaag mijn lieve schoonouders kunnen verrassen! vandaag 60 jaar getrouwd. Bijzonder als je dit mag beleven, bijzonder leuk dat jullie van Bon Bonnetje dit hebben gedaan in deze zo vreselijke bijzondere tijden. De dag gaf mede hierdoor toch weer een feestelijke tintje. Dankjewel!

Christa Middelburg

Heerlijke ontbijtjes, super lekkere maaltijden met liefde bereid.. Dat proef je gewoon. En dat alles voor een klein prijsje! Zeker een aanrader, als verrassing voor een ander of traktatie voor jezelf.

Randy van der sar

Jaaa super super super leuk, Mijn dank is zo enorm groot dat u dit heeft gedaan. Het heeft heerlijk gesmaakt en zo vers en veel ook! Vandaag ben ik jarig en 30 jaar geworden in deze verdrietige periode voor een ieder heeft u mijn dag goed gemaakt en heb ik dit ontbijtje gewonnen met mijn gezin.

Maar dit is een absolute aanrader om iemand een verrassing ontbijtje bij u te bestellen vers en zo lekker en ook zoveel. je bent een toppertje!

Danique van der tooren

M'n pap en mam verrast met een lekker ontbijtje, (ze kunnen wel een paar dagen vooruit ;) ) gezellig bosje bloemen erbij om nog een poosje na te genieten. Jeannette, hartstikke bedankt voor de service, fijn dat dit in corona tijd vanaf Texel zo goed en makkelijk te regelen is. Thanks xxxx!!

Irma Dukker